Nieuws - https://passart-vkc.voetbalassist.nl

Nieuws

Nieuws

Eindafsluiting Zaterdag 3-juni

26 mei 7:45  Seizoensafsluiting Passart-VKC Ook aan een turbulent seizoen komt een einde. Een seizoen met vallen en opstaan, een seizoen waar velen zich vaak achter de oren hebben gekrabt en zich hebben afgevraagd waar te beginnen. We durven te stellen dat we wederom op de goede weg zijn. De selectie van de heren krijgt vorm, de technische staf van de dames is druk in het voeren van gesprekken, de JO16 staat in de finale van de beker en alle overige teams hebben fanatiek en gemotiveerd het seizoen afgesloten. We zijn vooralsnog gezegend met veel vrijwilligers die onze mooie club staande houden. Wij zijn Passart-VKC en wij komen ook door een turbulente periode. Met jullie allen willen wij graag dit seizoen afsluiten op zaterdag 3 juni. Vanaf 17.00u zal er een afsluitende barbecue worden georganiseerd, waar uiteraard een DJ zorgt voor de lekkere deuntjes en de drankjes bij Nollie koud zullen staan. Onze mannen van JO16 spelen deze dag tevens de FINALE van de beker. De heren zullen hoe dan ook in het zonnetje worden gezet. Ze kunnen tevens alle steun gebruiken! Voor alle jeugd zal de barbecue gratis worden verzorgd, voor senioren wordt een kleine bijdrage gevraagd van 5 euro pp. Geef a.u.b. door aan Sanne (0625275945) wanneer je aan de barbecue wil aansluiten i.v.m. de inkopen. Alleen samen kunnen we er het beste van maken. #wearebluewearewhite #wearepassartdynamite PS. Vergeet niet dat er aanstaande zondag vanaf 17.00u een afsluiting is van onze, altijd goed vertegenwoordigde en altijd gezellige, veteranen!

36x gelezen

Bekerfinale JO-16

19 mei 13:00  Zaterdag 3 juni speelt onze JO-16 de finale van de beker. Deze wordt om 12.45 uur gespeeld tegen JO-16 SVN Baarlo. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van Udi'19 te Uden.

93x gelezen

Bouwen aan een nieuw 1ste elftal

1 mei 8:15  Momenteel zijn we samen met onze nieuwe trainer Ali Sabri aan het bouwen aan een nieuw 1ste elftal voor seizoen 2023-2024. We zijn er nog niet maar hard op weg , enkele puzzel stukjes ontbreken nog. Wil jij ook lekker op een 1ste elftal spelen , op zondag morgen uitslapen , lekker om half 3 wedstrijd spelen , trainen met een zeer kundige trainer , een top verzorger voor de fysieke bewaking en verzorging, een echte gezellige volksclub. Sluit je dan aan bij ons !!!!! Momenteel traint ons nieuw te vormen 1ste elftal op donderdag avond vanaf 19.30.

298x gelezen

Bouwen aan de toekomst

11 april 8:30  Momenteel zijn wij hard aan het bouwen aan de teams voor de toekomst. 1ste elftal Na het terugtrekken van het 1ste team zijn wij hard bezig een nieuw 1ste elftal te bouwen. Er hebben al vele gesprekken plaats gevonden; diverse huidige 1ste elftal spelers hebben toegezegd te blijven , tevens zal er een mix van jong en oud ons 1ste eftal versterken. Maar we zijn er nog niet...... Wil jij in een leuk elftal spelen ? Zondag morgen uitslapen en 's middags om 14.30 je wedstrijden spelen ? Spelen en trainen op een nieuw kunstgrasveld ? Gebruik maken van een top trainer en een zeer kundige verzorger ? Je aansluiten bij de Passart-VKC familie ? Neem dan contact op met onze traine Ali Sabri. Dames elftal De huidige trainer Kevin Olijve heeft aangegeven te stoppen na dit seizoen. We zijn druk bezig ook hier de juiste mensen voor de groep te plaatsen. Ook nieuwe speelsters zijn van harte welkom; geef je op bij Sanne Carlitz. Onze jeugd teams krijgen ook langzaam vorm voor komend seizoen. Ook hier zijn nieuwe leden van harte welkom. Geef je op bij Sanne Carlitz Aanmelden voor senioren kan bij voorzitter Leon Geilen : 0641223278 Aanmelden voor jeugd of dames kan bij Sanne Carlitz : sanne_carlitz@hotmail.com

258x gelezen

Fijne Paasdagen

7 april 7:15  Bestuur Passart-VKC wenst iedereen hele fijne Paasdagen

35x gelezen

Nieuwe trainer Passart-Vkc seizoen 2023-24

20 januari 18:15  Het bestuur stelt met trots en heel veel vertrouwen de nieuwe hoofdtrainer voor. Na een zeer prettig gesprek is besloten Ali Sabri te benoemen tot hoofdtrainer ingaande seizoen 2023-2024. Waar Ali zich zeer bewust is van de enorme taak die hem wacht, heeft hij meer dan voldoende intrinsieke motivatie om een representatief team samen te stellen en een succes te maken van het komende seizoen. Zijn doel is om het hoogst haalbare te bereiken, passend bij de kwaliteiten van het team. Het opbouwen van een sterk fundament om vervolgens daarop voort te bouwen. Het samenstellen van de basis is allereerst hoofdprioriteit, hier zullen het bestuur en Ali dan ook direct mee starten. Kijkend naar het geheel staat Ali tevens open om samen te kijken naar de doorontwikkeling van de gehele vereniging. Net als Ali, zijn wij enorm enthousiast en gemotiveerd om samen weer verder te bouwen aan onze geweldig mooie vereniging. Ali zal zijn taken als assistent trainer bij Sporting Heerlen, welke hij met veel plezier doet en waar hij veel kennis heeft opgedaan, met plezier afronden. Ali, welkom bij Passart-VKC.

257x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!