Tel: 045-5222365   E-mail:  vvpassart@gmail.com

WELKOM OP DE WEBSITE VAN PASSART-VKC
Passart-VKC 1
Passart-VKC Dames

 Algemene mededeling:

 

De trainingstijden van de JO-8 is gewijzigd naar 18.15 uur tot 19.15 uur voor zowel de woensdag als de vrijdag!

 

De man die 24/7 voor Passart-VKC in de weer is, Ton Hameleers, heeft tijdens de Algemene Vergadering op 30 augustus jl. zijn aftreden als voorzitter bekend gemaakt. Al jaren steekt Ton letterlijk en figuurlijk alle tijd in "zijn"club.

Ton Hameleers: Ïn goed overleg met mijn partner Ria Keulen (voormalig secretaris van Passart-VKC) en uiteraard het bestuur, heb ik besloten om wat gas terug te nemen. Ik hou van deze club! Natuurlijk blijft ik gewoon verbonden aan de club als vicevoorzitter en uiteraard nog steeds als leider van het 2e elftal. Ik wens de nieuwe voorzitter uiteraard veel succes en wijsheid toe!

 

Tijdens een extra ingelaste bestuursvergadering heeft het bestuur van Passart-VKC enkele weken geleden een waardige opvolger gekozen in de persoon van Leon Geilen. Voor de meeste binnen de vereniging is Leon geen onbekende, als speler en drijvende kracht van de Passart veteranen en organisator van de befaamde veteranen afsluiting feest, staat Leon ook bekend als de oud voorzitter van Passart. Samen met Ton Hameleers heeft Leon de fusie tussen destijds Passart en VKC'89 in 2012 in goede banen geleid waarna hij tevens als voorzitter van de fusieclub Passart-VKC heeft gefungeerd.

Leon Geilen: Het zittend bestuur is vorig jaar aangevuld en versterkt met nieuw elan in de vorm van een nieuwe generatie bestuursleden. Er is een nieuwe weg ingeslagen, ik wil graag hier een steentje aan bij dragen om met mijn kennis en ervaring deze nieuwe generatie bestuursleden te ondersteunen en te helpen waar nodig is. Ik wil uiteraard Ton enorm bedanken voor alles en ben verheugd om wederom een onderdeel te mogen zijn als voorzitter van deze mooie vereniging.

Namens alle leden en het bestuur van Passart-VKC willen we uiteraard Ton bedanken voor zijn tomeloze inzet! Wij wensen onze nieuwe voorzitter Leon Geilen enorm veel succes en wijsheid toe!

 

 

 

                             

 

 

Resterende wedstrijden selectie tot start competitie.

 

zondag 1 september    Amstenrade 1 - Passart-VKC 1  (beker)               14:30

zondag 8 september    Passart-VKC 1 - Heksenberg 1   (beker)              14:30 

zondag 15 september  Passart-VKC 1 - Woander Forest 1  (beker)          14:30   

zondag 22 september   start competitie   

 

AANKOMENDE ACTIVITEITEN.

 

20 September      Beachparty inclusief BBQ                               aanvang 20:00 uur.

                         De muziek zal verzorgd worden door DJ Paul.

 

27 September       Tafelvoetbal toernooi                                      aanvang 21:30 uur.

 

 

 

 

 

 

Beachparty inclusief BBQ
Tafelvoetbal toernooi

Wedstrijden Algemeen

Voetbalzone Nieuws

Aktiviteiten

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Hoofdsponsors